Geef je op voor onze zeillessen in 2023!

Wil jij (beter) leren zeilen? Dat kan bij de Jachtvereniging Watervrienden in Haarlem. Aankomend seizoen worden er weer door een enthousiaste groep vrijwilligers zeillessen georganiseerd.

Over de zeillessen

We gegeven op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond zeilles van 19.00 tot 21.00 uur. De zeillessen worden gegeven op de Mooie Nel en Het Spaarne. Bij een mooie zomeravond zeilen we indien gewenst langer. Er wordt les gegeven in drie typen boten:

  • Optimist is een eenmansboot voor de jeugd, vanaf 8 jaar.
  • Topper is een eenmansboot voor jeugd vanaf ongeveer 14 jaar (dit is afhankelijk de lengte en het gewicht).
  • Polyvalk(en), dat is een kielboot waar tot 3 volwassenen of jeugd tegelijk les in kunnen krijgen.

De lessen zullen een afwisseling van praktijk en theorie zijn, verder proberen we het zeilen op een veilige maar vooral leuke manier bij te brengen.

Aanmelden

De zeillessen starten in april, maar dat kan dit jaar anders zijn i.v.m. de corona-situatie. Wil jij zeilles volgen bij de JVW? Geef je dan vóór 1 april op via onderstaand formulier. Hierbij geldt vol = vol. De kosten voor jeugd tot 18 jaar bedragen € 50 en voor volwassenen € 60. Bij gebruik van je eigen boot krijg je € 15 korting. Ben je nog geen lid van de JVW, dan mag je het eerste jaar op een donateurschap de zeillessen volgen.

  • MM slash DD slash JJJJ

Vragen of meer weten?

Wil je meer weten over zeilles? Bekijk dan ook eens: https://jvwhaarlem.com/zeilles/ en wil je meer weten over wedstrijdzeilen bij de JVW? Kijk dan op: https://jvwhaarlem.com/wedstrijdzeilen-voor-cursisten/. Heb je vragen of lukt het niet om het inschrijfformulier in te vullen? Neem dan contact op via zeilinstructie@jvwhaarlem.com.