IJsselmeerwedstrijden voorjaar 2019

Op 15 juni organiseert de JVW de IJsselmeerwedstrijden voorjaar in de Marina Volendam. Zaterdag wordt er gestart tussen 10.00 en 11.00 uur. Na de wedstrijd is er een gezellige steigerborrel en tevens de prijsuitreiking. Ook zal er een Chines maaltijd georganiseerd worden.

Fortrace 2019

Op 25 mei 2019 organiseert het CNZ de jaarlijkse Fortrace. Deze race wordt voor de kust van Ijmuiden gevaren. Schrijf je in via het onderstaande formulier.

Openingswedstrijden HJC

In het weekend van 11 en 12 mei organiseert de Haarlemsche Jachtclub (HJC) de openingswedstrijden. Bekijk het programma.

29 – 30 sept. Sluitingswedstrijden, helfeest en sluiting seizoen

We hebben in 2018 een heerlijke zomer gehad. Helaas is het zomerseizoen bijna afgelopen, wel kunnen we gelukkig nog een keer genieten van een leuke wedstrijd op de Mooie Nel. Dit gaan wij, hopelijk met jullie allemaal, doen met de Sluitingswedstrijden in het weekend van 29 en 30 september.

IJsselmeerwedstrijden najaar 2018

Op 1 september organiseert de JVW de IJsselmeerwedstrijden najaar in de Marina te Volendam. Zaterdag wordt er gestart tussen 10.00 en 11.00 uur (afhankelijk van de klasse). Na de wedstrijd is er een gezellige steigerborrel met een prijsuitreiking.

Aanmelden IJsselmeerwedstrijden

Op 2 juni organiseert de JVW de IJsselmeerwedstrijden voorjaar in de Marina Volendam. Zaterdag wordt er gestart tussen 10.00 en 11.00 uur. Na de wedstrijd is er een steigerborrel met een prijsuitreiking. Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.

Openingswedstrijden 2018

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei organiseert de Haarlemsche Jachtclub (HJC) de jaarlijkse Openingswedstrijden. Wij zetten alle details van dit zeilweekend voor je op een rij.

Fortrace 2018

Op 9 juni organiseert het CNZ de jaarlijkse fortrace. In deze race strijden zeiljachten met elkaar op het zoute water voor de kust van IJmuiden. Vorig jaar was de fortrace een groot succes en ook dit jaar hoopt het CNZ dat het weer een succes wordt.