Nieuwjaarsreceptie 2020

Het bestuur van de Jachtvereniging Watervrienden nodigt al haar leden en donateurs uit om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden tijdens de nieuwjaarsreceptie 2020. Lees hier meer.

Workshop Kerstman maken

Op 14 december organiseert Monique Schoorl een workshop Kerstman maken. Bekijk hier alle details. Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan.

Sinterklaas 2019

Of ook dit jaar de Sint en zijn Pieten weer langskomen op Penningsveer? Ja, natuurlijk! Mits er uiteraard genoeg kinderen zijn om blij te maken. Bekijk de voorlopige planning.

VOL – Feest! Penningsveer 50 jaar!

Haarlemmerliede, 30 augustus 1969. Weinig leden zullen het zich kunnen herinneren, maar op deze dag opende de burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude ons clubhuis en de haven van Penningsveer. Vanuit het bestuur nodigen we alle leden van de JVW uit voor een gezellige verrassingsmaaltijd! Meld je hier aan.

Foto’s Pinkstertocht 2019

Vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni stond de Pinkstertocht op het programma. Helaas zat het weer niet helemaal mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Benieuwd naar de Pinkstertocht? Je vindt in dit bericht een link naar de foto’s.

Pinkstertocht 2019

Wie gaat er met ons mee met de Pinkstertocht? Dit jaar organiseer ik, Michelle Verhoeven, de Pinkstertocht voor alle leden (zowel motor- als zeilboten). Bekijk het programma.

21 april: paaseieren zoeken en opening seizoen

Op zondag 21 april (eerste paasdag) organiseert de evenementencommissie vanaf 11.00 uur het paaseieren zoeken voor alle kinderen en kleinkinderen tot 8 jaar. Aansluitend zal het bestuur om 14.00 uur het nieuwe vaarseizoen openen. Na de opening is er gelegenheid om te proosten op het nieuwe seizoen.

Nieuwjaarsreceptie 2019

Het bestuur van de Jachtvereniging Watervrienden nodigt al haar leden en donateurs uit om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden tijdens de nieuwjaarsreceptie 2019. Bekijk hier de details.

Terugblik Mosselmaaltijd 2018

Zaterdag 17 november vond de jaarlijkse Mosselmaaltijd plaats. Ook dit jaar georganiseerd in het clubhuis op Penningsveer. Lees hier de terugblik op de Mosselmaaltijd vanuit de evenementencommissie.