Zaterdag 17 februari: gourmet en bingo – meld je aan!

Na maanden van speculatie, is dan eindelijk bekend wat de verrassingsavond op zaterdag 17 februari inhoudt. Dus we kunnen bekendmaken dat – trommelgeroffel – er ouderwets gebingood en gegourmet gaat worden.

Programma

De bingo- en gourmet-avond vindt plaats op zaterdag 17 februari in het clubhuis van Penningsveer. De aanvang van de avond is 18.00 uur. Het bingoën wordt tijdens de gourmet gedaan, zo kun je rustig eten en heb je ook genoeg tijd om mooie prijzen te winnen. En dat lijkt de moeite waard te zijn, de evenementencommissie belooft namelijk elke ronde mooie prijzen. Bingomeester van de avond is Leon Schoorl.

Aanmelden

Aanmelden kan via de bar op Schoteroog, via de Facebook-pagina van de JVW of via evenementen@jvwhaarlem.com. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Dit is inclusief 1 kaartje voor de bingo. Let op: wel inschrijven bij de evenementencommissie maar niet komen, is toch betalen.

Oproepje: beelden van de avond? Mail ons!

Oh ja, nog een klein verzoekje: mocht je leuke foto’s van de avond hebben of van je toffe bingo-prijs? Stuur ze na afloop van de avond naar het secretariaat via secretariaat@jvwhaarlem.com. Alvast bedankt!

Location: Clubhuis Penningsveer