Start tewaterlating 2017

Voor sommige leden wordt het deze week nog even (klus)stressen; want vanaf komend weekend beginnen we weer met hellen! In totaal zullen van 25 maart tot en met 15 april (eventuele uitloop 16 april) 116 boten te water gaan. Dit vereist een strakke planning en coördinatie. Kijk dus goed in ons overzicht wanneer jouw boot te water gaat. Je vindt dit overzicht in de laatste Watervriend en ook op Schoteroog.

Verder verzoekt de commissie Logistiek:

  • Als je boot te water gaat, zorg er dan voor dat je je uiterlijk 8.45 uur meldt in de bar van Schoteroog.
  • Van leden wiens boot te water gaat, wordt verwacht dat zij niet alleen helpen hun eigen boot te water te laten, maar ook de handen uit de mouwen steken bij andermans boten. Alle leden wordt verzocht bij het hellen te blijven totdat de laatste boot te water ligt. Direct gaan klussen aan de boot of zelfs wegvaren wordt absoluut niet gewaardeerd en zal gemeld worden bij het bestuur.
  • Mocht je dorst of honger krijgen, wacht dan even tot de pauze(s).
  • Voordat je te water gaat, is het slim om alvast stootwillen en landvasten klaar te leggen. Dit scheelt weer tijd bij het tewaterlaten.

Wij hebben zin in het komende vaarseizoen, dit luiden we dan ook graag samen met alle leden in op 16 april (1e paasdag) om 14.00 uur op Penningsveer tijdens de opening van het seizoen 2017. Graag tot dan!

Location: Schoteroog