Uitleg nieuwe ‘Regels voor Wedstrijdzeilen’ – voor alle (wedstrijd)zeilers!

Elk seizoen volgend op de Olympische Spelen, worden in een internationaal gezelschap de regels voor het wedstrijdzeilen geëvalueerd. Hieruit komen kleine of grote wijzigingen in het reglement voort. Om alle nieuwe regels samen te vatten, brengt men om de vier jaar een nieuw boekje uit: RVW (Regels voor Wedstrijdzeilen).

Kom naar de uitlegavond

Dit voorjaar is er weer zo’n nieuw boekje te koop, met alle grote en of kleine wijzigingen. Om nu een zoektocht naar deze wijzigingen voor iedereen te voorkomen en om fouten in het toepassen van de nieuwe regels te vermijden, is er op vrijdagavond 21 april in het clubhuis van de Haarlemsche Jachtclub een uitleg van de nieuwe regels. Alle wijzigingen die van belang zijn voor de zeilers worden behandeld.

Deze avond is toegankelijk voor alle (wedstrijd)zeilers van de HJC, HZV en JVW en begint om 20.00 uur. Hoe lang het duurt hangt af van de vragen en de hoeveelheid wijzigingen.

Interesse in de nieuwe RVW?HJC 100 jaar

Tijdens deze avond is het nieuwe RVW-boekje te koop. Mocht je interesse hebben in het boekje, laat dit dan even weten via wedstrijd@haarlemschejachtclub.nl. Vermeld hier ook even bij of je ook bij de avond zelf aanwezig bent.

 

Location: Clubhuis HJC