Terugblik op de Mosselmaaltijd 2018

— Bijdrage vanuit de evenementencommissie —

De inschrijvingen kwamen wat laat op gang dit jaar, maar uiteindelijk zaten we weer gezellig vol. Na een paar vergaderingen met elkaar eens geworden wat het menu moest worden. De boodschappen konden besteld en gehaald gaan worden. Tussendoor nog veel heen en weer ge-app, is dit wat we bedoelen, de goede kleur, het juiste bordje, het juiste glaasje; want ja het moet ook wel allemaal kloppen.

We gingen als hoofdgerecht natuurlijk voor mosselen en de zelfgebakken kibbeling met een bruin of wit stokbroodje om gezellig te smeren met onze eigengemaakte kruidenboter.

De starter dit jaar was een overheerlijke mix van krab, Hollandse garnalen, rivierkreeftjes en de overheerlijke zelfgemaakte cocktailsaus van Ria van Beijeren. Ria zorgt overigens elk jaar voor de sausjes voor de hele avond. Voor het toetje – ja hoe kan het ook anders – daar moesten kleine glaasjes bij met dat lekkere gele vocht, jullie weten wel een likeurtje 43, daarnaast een toef slagroom en een tiramisu of chocolade mousse. Ook dit was geslaagd en om je vingers bij af te likken.

Bij het ophalen van de boodschappen nog een leuke attentie meegekregen van de boodschappenleverancier, en na overleg met elkaar is de spontane loterij een feit. We hebben er nog wat zelfbedachte prijzen aan toegevoegd en hadden een tafel vol met leuke prijsjes. Een lekker wijntje, een maaltje mosselen, een champagne voor de komende dagen, wat toetjes en dan nog de geschonken doos vol met boodschappen. De prijswinnaars zeer tevreden en de lachers op onze hand, was het wat ons betreft een zeer geslaagde avond en we willen iedereen bedanken die er bij was en tot volgend jaar alvast. Van twee mensen weten we zeker dat ze er volgend jaar bij zijn, deze wonnen namelijk het mosseldiner voor volgend jaar tijdens de loterij. Dus Jacqueline en Nico zeker tot volgend jaar en voor de rest schrijf je alvast in dan ben je zeker van een plekje.