Sluitingswedstrijden, helfeest en sluiting seizoen

We hebben in 2018 een heerlijke zomer gehad. Helaas is het zomerseizoen bijna afgelopen, wel kunnen we gelukkig nog een keer genieten van een leuke wedstrijd op de Mooie Nel. Dit gaan wij, hopelijk met jullie allemaal, doen met de Sluitingswedstrijden in het weekend van 29 en 30 september. Een leuk zeilevenement voor zowel beginners als ervaren zeilers.

Het volgende programma zullen wij aanhouden:

Op zaterdag kunnen jullie vanaf 12.00 uur inschrijven op Penningsveer en varen we een wedstrijd. De eerste start zal plaatsvinden om 14.00 uur.

Na de wedstrijd drinken we natuurlijk met z’n allen een wijntje of biertje. Onze evenementencommissie zal ’s avonds tegen een kleine vergoeding lekker eten verzorgen in de vorm van saté en een broodje pulled chicken. Uiteraard maken we er vanaf 20.00 uur een knalfeest van tijdens ons helfeest!

Op zondag varen we 2 wedstrijden. De eerste start is om 10.30 uur, de tweede start is na de lunch. We proberen op tijd klaar te zijn zodat we na de prijsuitreiking de vlag kunnen laten zakken en het zeilseizoen kunnen beëindigen.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,

Stefan Wigny
Wedstrijcommissie JVW

Location: Penningsveer