Feest! Penningsveer bestaat 50 jaar!

Haarlemmerliede, 30 augustus 1969. Weinig leden zullen het zich kunnen herinneren, maar op deze dag opende de burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude ons clubhuis en de haven van Penningsveer. Vanuit het bestuur staan we graag stil bij dit mooie en bovenal bijzondere moment. Daarom nodigen we alle leden van de JVW en buurverenigingen uit voor een gezellige verrassingsbarbecue (Let op: Vooraf aanmelding is verplicht)!

Penningsveer bestaat 50 jaar

Wie, wat, waar, wanneer?

  • Datum: Zaterdag 28 september (het weekend van de Sluitingswedstrijden en het Helfeest)
  • Tijd: Van 18.00 tot 20.00 uur
  • Locatie: Penningsveer (uiteraard)
  • Kosten: Het bestuur trakteert op het eten, drankjes zijn voor eigen rekening.
  • Voor wie: Alle leden van de JVW. Ook leden van de HZV, HJC en KR&ZV Het Spaarne zijn welkom.

Helfeest en Sluitingswedstrijden

Voorafgaand aan de maaltijd wordt er een wedstrijd gevaren. Inschrijving hiervoor is vanaf 12.00 uur, het eerste startschot is rond 14.00 uur. Er wordt gestart in verschillende klasses. Zondag zijn er twee wedstrijden (ochtend en middag). Aansluitend aan de maaltijd (zaterdagavond) is het Helfeest. Het Helfeest begint rond 20.30 uur en uiteraard zorgen we voor gezellige muziek. Ook de wedstrijden en het Helfeest zijn uiteraard voor zowel leden van de JVW als van de HZV, HJC en KR&ZV Het Spaarne.

Aanmelden

Wegens groot succes hebben we de inschrijving helaas eerder moeten sluiten. Het is dus niet meer mogelijk om je aan te melden. Was je er op tijd bij en heb je jezelf nog wel kunnen inschrijven? Meld je dan op de dag zelf voorafgaand aan het diner even in het clubhuis bij een lid van de evenementencommissie met de deelnemerslijst.

Besluit je toch niet te komen of kom je met minder personen dan je hebt aangegeven? Geef dit bijtijds even door via evenementen@jvwhaarlem.com.

Location: Penningsveer