Openingswedstrijden 2018

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei organiseert de Haarlemsche Jachtclub (HJC) de jaarlijkse Openingswedstrijden. Wij zetten alle details van dit zeilweekend voor je op een rij.

Programma

De HJC belooft er een mooi, sportief en gezellig evenement van maken! Jij doet toch ook mee? Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 26 mei

  • inschrijven vanaf 11.15 uur;
  • eerste start om 14.00 uur (Let op: Optimisten en Lasers varen sprintwedstrijden, dus starten vaker);
  • maaltijd (opgeven bij de inschrijfbalie) en gezellige avond met muziek.

Zondag 27 mei

  • eerste start om 10.30 uur;
  • tweede start n.t.b.;
  • prijsuitreiking rond 16.00 uur.

Contact

Voor vragen kun je terecht bij Adse Jelles via adse.jelles@gmail.com.

Nazomer- en sluitingswedstrijden

Naast de Openingswedstrijden staan dit jaar ook de Nazomerwedstrijden en de Sluitingswedstrijden op het programma. Anders dan voorgaande jaren neemt de HJC nu ieder jaar de Openingswedstrijden op zich, en organiseert de club geen eigen Sluitingswedstrijden. De HZV zal voortaan geen Openingswedstrijden meer organiseren, maar wel ieder jaar de Nazomerwedstrijden. De JVW zal eveneens geen Openingswedstrijden meer organiseren, maar standaard de Sluitingswedstrijden op zich nemen. Uiteraard blijft dit gepaard gaan met het altijd gezellige Helfeest.

De Nazomerwedstrijden vinden op 8 en 9 september plaats. De Sluitingswedstrijden op 29 en 30 september. Bekijk voor de overige data van de wedstrijden de wedstrijdkalender.

Location: Haarlemsche Jachtclub (HJC)