De nieuwe-ledenavond 2017: een groot succes!

Een aantal jaren is hij niet georganiseerd, maar dit jaar terug van weggeweest: de nieuwe-ledenavond. Tijdens deze avond nodigt het bestuur nieuwe leden uit om kennis te maken met alle bestuursleden en de toezichthouders, met elkaar en uiteraard ook verder kennis te maken met onze vereniging. Helaas konden zowel hoofd evenementen en bar Martin Doggenaar als hoofd wedstrijdcommissie en zeilinstructie Koen van den Boogaard niet aanwezig zijn. Toch mocht dat de pret niet drukken, vrijdagavond 3 maart waren er namelijk 17 nieuwe leden, sommigen met hun partner, aanwezig bij de nieuwe-ledenavond in het clubhuis op Penningsveer.

Alhoewel de aanvang van de avond pas vanaf 8 uur was, druppelden de eerste leden even na half 8 al binnen. Alle leden werden ontvangen met koffie of thee, waarna Adri van Beem ze meer vertelde over de vereniging en de dagelijkse gang van zaken. Tijdens en na zijn praatje, konden de aanwezigen vragen stellen aan Adri en de overige bestuursleden. Van deze mogelijkheid werd (gelukkig) gretig gebruikgemaakt. Na afloop van het praatje van Adri was er nog tijd om een drankje te drinken en bij te kletsen met de overige aanwezigen. Ook ontvingen alle leden een eigen JVW-vlaggetje, zodat ze er voortaan helemaal bij horen!

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de avond. Tip: Als je op de foto klikt, dan komt deze automatisch vergroot in beeld. 

Mocht je aanwezig zijn geweest bij de avond en toch nog een vraag hebben met betrekking tot de havens, de gang van zaken op de havens, de toezichthouders of het bestuur? Stuur dan gerust een mailtje naar ballotage@jvwhaarlem.com.