HISWA te water in de Bataviahaven te Lelystad

Van 5 tot en met 9 september 2018 vindt alweer de 35e editie van de HISWA te water plaats. Ditmaal in de Bataviahaven in Lelystad. Uiteraard zijn er tijdens de HISWA te water een groot aantal nieuwe boten te bekijken, evenals vele watersportgerelateerde producten. Daarnaast zijn er diverse activiteiten.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de HISWA te water presenteren Nederlandse en internationale jachtbouwers meer dan 250 nieuwe boten. Van sloep tot motorjacht, van Daysailer tot aan zeiljachten voor de wereldreiziger, voor iedere watersporter is er iets te vinden. Wat betreft de motorjachten zijn onder meer de merken Wajer Yachts, Zeelander Yachts en Steeler Yachts op de HISWA te water te vinden. Voor de zeilliefhebbers zijn onder meer Scandinavia Yachts, Aira Boats, Azuree Yachts, J/Boats en X-Yachts aanwezig.Tot slot kunnen sloepvaarders terecht bij merken als Lekker Boats, Isloep, Admirals Tender, Chriscraft en Cooper Yachts.

Proefvaren en theater

Nieuw bij de HISWA te water is het proefvaren. Dankzij de nieuwe locatie de Bataviahaven in Lelystad is dit mogelijk. Diverse exposanten zullen deze mogelijkheid dan ook aanbieden. Daarnaast zijn er op de kade diverse terrassen, workshops, lezingen en het ‘Theater aan het water’.

Kaartverkoop en reisinfo

Je kunt via www.hiswatewater.nl met € 2,50 korting je kaarten bestellen. Online kost een kaart voor volwassenen € 12,50 i.p.v. € 15,- aan de kassa. Ook zijn er voordelige ‘Vriendenkaarten’ (ruim € 5,- korting als je voor 4 volwassenen bestelt) en combotickets voor het naastgelegen museum Batavialand.

Tijdens de HISWA te water kun je met de boot naar Lelystad komen. De 5 havens in Lelystad stellen alle 5 ligplaatsen en faciliteiten zoals een pendeldienst beschikbaar. Voor meer informatie en de contactgegevens van de jachthavens verwijzen we je door naar https://www.hiswatewater.nl/over-de-beurs/bezoek-per-boot. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op de parkeerterreinen van Batavia Stad Fashion Outlet voor slechts € 3,- per dag.

Openingstijden

De HISWA te water is woensdag 5 tot en met zondag 9 september van 10.00 – 18.00 uur geopend. Op vrijdagavond is de HISWA langer open, namelijk tot 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de HISWA te water en om direct kaarten te bestellen op Hiswatewater.nl.

Bron beeld: OTTI Fotografie via hiswatewater.nl.

Location: Bataviahaven in Lelystad