HISWA 2018 – Ontvang je 2e kaartje nu gratis! 

Van 7 tot en met 11 maart vindt de jaarlijkse ‘droge’ HISWA plaats in de RAI Amsterdam. Op de HISWA 2018 kun je onder meer terecht voor boten, accessoires, onderdelen, deskundig advies, workshops, scherpe aanbiedingen én een echte veiling. Kortom, een goede start van het nieuwe vaarseizoen. En koop je voor 14 januari online je toegangskaarten? Dan ontvang je de tweede gratis.

Programma HISWA 2018

De HISWA kent 7 zogeheten ‘watersportwerelden’. Te weten:

  • Zeilen – Mis je het zeilen en kun je niet wachten? Dan vind je hier onder meer een ruime collectie kielboten, day sailers, zwaardboten en catamarans. Ook is er dit jaar een zeilsimulator aanwezig. Deelnemers dit jaar zijn onder meer: X-Yachts Holland, Valkenklasse Organisatie (VAKO), KM Yachtbuilders (presenteren Bestevaer 45 PURE), Hi-Tide Yachting (distributeur van Puffin, Agile, Grand Soleil en Fareast), NovaYachting (importeur Beneteau en Hallberg-Rassy) en SailSelect Zeilmakerij.
  • Sloep – In dit gedeelte vind je het grootste aanbod aan sloepen, weekenders en tenders ter wereld. Onder meer Antaris, Enkhuizensloep en EVINRUDE zijn in dit gedeelte te vinden.
  • Speed – Je vindt hier een divers aanbod aan sportboten, motorboten, rubberboten, consoleboten, RIB’s en buitenboordmotoren.
  • Shop – Het winkelcentrum biedt een breed scala aan watersportspullen. Uiteraard zijn er ook scherpe beursaanbiedingen.
  • Onderdelen en accessoires – Hier vind je alle accessoires voor je boot en voor jezelf. Denk aan watersportkleding, zeilen, dekbeslag, onderhoudsproducten en navigatie-apparatuur.
  • Funsports experience – Dit gedeelte is gericht op windsurfen, golfsurfen, kitesurfen etc.
  • Lifestyle & recreatie – Je vindt hier stands die gericht zijn op de vakantiemarkt, charters, lifestyle en recreatiegebieden.

Bij binnenkomst is er een steiger te vinden waar diverse kleinere boten liggen aangemeerd. Bovendien is er ‘Strandzuid’ waar je kunt eten en drinken, en wellicht al het eerste terrasje van dit jaar kunt pakken. Wil je meer weten? Lees dan hier verder: https://www.hiswarai.nl/persberichten/artikel/hiswa-amsterdam-boat-show-vernieuwt/.

Kaarten bestellen

Kaarten voor de HISWA kun je nu al online bestellen via: https://www.hiswarai.nl/kaartverkoop/. Bestel je voor 14 januari? Dan betaal je voor 2 kaarten slechts € 15,- (de tweede is dus gratis).

Bron beeld: HISWA, via: https://www.hiswarai.nl/

Location: RAI Amsterdam