Tijd voor een feestje: de HJC bestaat 100 jaar! 

Dit jaar bestaat de Haarlemsche Jachtclub 100 jaar. Er zijn al diverse evenementen met een extra feestelijk tintje dit jaar georganiseerd, maar om het feest compleet te maken, organiseert de jubileumcommissie van de HJC 7 en 8 oktober een jubileumweekend. In dit bericht lees je hier meer over.

Programma

Zowel zaterdag 7 als zondag 8 oktober zijn er overdag tal van activiteiten te doen op de HJC waaraan je kunt deelnemen. Op zaterdag kun je meedoen battle of the teams, er liggen inschrijfformulieren in het clubhuis. En vergeet je vooral niet op te geven voor de grote slalom manoeuvreertest op zondag!

Kijk voor het volledige programma op http://bit.ly/2k1HbQh.

HJC jubileumdiner

Vanwege het overweldigend aantal aanmeldingen van eigen leden voor het HJC jubileumdiner, biedt de HJC aan leden van de HZV, JVW en KR&ZV Het Spaarne de mogelijkheid om een speciale HJC Jubileumhap te eten bij Paviljoen Loef, gelegen naast het terrein van de Haarlemsche Jachtclub. Kosten €10,- p.p. excl. drankjes. Opgeven uiterlijk 4 oktober via 100jaar@haarlemschejachtclub.nl. Aansluitend ben je van harte welkom bij het jubileumfeest dat om 21.00 uur begint. Let op: het thema van het jubileumfeest is ‘Samen’, verkleed je dus als duo, team of groep.

Tot ziens op 7 & 8 oktober bij de 100-jarige Haarlemsche Jachtclub, Mooie Nelweg 101.

HJC Jubileumdiner

Location: Haarlemsche Jachtclub, Mooie Nelweg 101