Algemene Ledenvergadering 2020

Op vrijdag 28 februari vindt op Penningsveer de Algemene Ledenvergadering plaats. De inloop is vanaf 20.00 uur en om 20.30 uur zal de vergadering worden geopend. Vriendelijk verzoek aan alle leden om op tijd aanwezig te zijn, zodat het bestuur op tijd de vergadering kan starten.

De jaarstukken downloaden

Inmiddels hebben we een deel van de stukken via de e-mail naar de leden gestuurd (denk aan de agenda, het financiële verslag en het machtigingsformulier). De volledige stukken vind je inmiddels in Mijn JVW. Denk aan het bestuursverslag, de jaarverslagen van alle commissies, de financiële verantwoording zoals de balans en niet te vergeten de bestuursvoorstellen voor aankomend jaar. Je downloadt als volgt de jaarstukken:

 • Ga naar https://jvwatervrienden-site.e-captain.nl/mijn-captain/login?r en login met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?’ en vul het e-mailadres in waarop je vanuit de JVW e-mail ontvangt. Mocht dit niet lukken, neem dan even contact op met het secretariaat.
 • Na het inloggen kom je op een overzichtspagina terecht. Klik in het menu op ‘Documenten’. Er opent zich een nieuwe pagina.
 • De volgende documenten zijn van belang voor de vergadering:
  • 2020-alv-jaarstukken.pdf
  • 2020-alv-w-v-en-begrotingen-17-18-en-18-19-met-begroting-20.pdf
  • 2020-alv-jaarrekening-2018-2019-balans-en-w-v-rekening.pdf
  • 2020-alv-machtigingsformulier.pdf
  • 2020-alv-balansvergelijking-boekjaar-2018-2019.pdf
 • Om de documenten te downloaden, klik je op het donkerblauwe vlak met het floppy-icoontje. Het document opent zich nu in een nieuw tabblad. Om het te kunnen printen, ga je met je muis naar de rechterbovenhoek van het document. Je ziet nu een printer-icoontje verschijnen. Druk op ‘Printen’ en volg de instructies om het document af te drukken. Wil je alleen downloaden op je computer? Klik dan op ‘Downloaden’. Het document bevindt zich nu op je computer (waarschijnlijk in de map ‘Downloads’).
 • Om alle documenten te openen/printen/downloaden, klik je opnieuw in het document-gedeelte in Mijn JVW op het donkerblauwe vlak met het floppy-icoontje.

Kom je er niet uit? Stuur dan even een e-mail naar het secretariaat, we helpen je graag.

Vragen of ingezonden stukken?

Ter voorbereiding op de vergadering verzoeken we je dringend de stukken in Mijn JVW te bekijken, dit voorkomt onduidelijkheden en oponthoud tijdens de vergadering. Heb je op voorhand al vragen of onduidelijkheden? Of wil je een stuk inzenden? Dan kun je tot en met vrijdag 21 februari contact opnemen met het bestuur via bestuur@jvwhaarlem.com. In de week voorafgaand aan de ALV komt het gehele bestuur nog een keer bijeen, naderhand voorzien we je van een reactie.

Geen e-mail gekregen van het secretariaat over de ALV? Neem dan zo snel mogelijk even contact met ons op via secretariaat@jvwhaarlem.com. Dan proberen we het op een andere manier.

We hopen jullie allemaal te zien op 28 februari. Graag tot dan!

Location: Penningsveer