80-jarig jubileum: de foto’s staan online!

17 juni was het dan eindelijk zover: de viering van ons 80-jarig jubileum! En wat hebben we genoten van de speech van onze voorzitter, de spannende drakenbootraces, het heerlijke Italiaanse diner én natuurlijk het themafeest met de band. Gelukkig zijn al deze mooie momenten ook vastgelegd en vanaf nu zijn de foto’s te bekijken op de website.

Fotografen bedankt!

Op https://jvwhaarlem.com/jubileum vind je alle foto’s die we tot nu toe hebben ontvangen van Charles Steffens én die ikzelf (Charlotte Wigny) heb geschoten. Bij dezen willen we Charles van harte bedanken voor alle prachtige beelden!

Maar dit is nog niet alles, er zijn namelijk meer leden, waaronder Erica van Beijeren, fanatiek aan het fotograferen geweest. Dus blijf de website in de gaten houden voor meer leuke foto’s. En mocht je zelf leuke en redelijk scherpe foto’s hebben gemaakt, lever ze dan aan bij het secretariaat (secretariaat@jvwhaarlem.com). Bij voorkeur via WeTransfer (https://wetransfer.com/) maar je mag ze ook altijd aanleveren via een usb-stick, Dropbox, Google Drive of een andere cloudomgeving.

JVW-sjaal én 80 jaar JVW – de film

Heb jij nog geen JVW-sjaal in je bezit? Of wil je er simpelweg nog 10 hebben? Dan kun je nu tijdelijk voor slechts € 5,- een sjaal kopen bij de toezichthouder van Schoteroog. Hierbij geldt wel: op = op. Daarnaast wordt de film die tijdens het diner is vertoond, uitgebreid met de beelden van 17 juni. Naar verwachting zal deze film vanaf september beschikbaar zijn. Het secretariaat houdt een lijst bij met geïnteresseerden voor de film. Dus mocht je ook interesse hebben, mail het secretariaat (secretariaat@jvwhaarlem.com). De kosten voor de film bedragen € 5,-. Meer weten? Kijk dan op https://jvwhaarlem.com/jubileum.