Nieuweleden-avond 2019

Eenmaal per jaar nodigt het bestuur alle aspirantleden uit voor een gezellige avond (ook wel ‘nieuweleden-avond’ genoemd) om onder het genot van een klein hapje en een drankje kennis te maken met de andere aspirantleden, de toezichthouders en de overige bestuursleden. Het reilen en zeilen binnen onze vereniging wordt in het kort nogmaals uitgelegd en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Op vrijdagavond 25 januari van 20.00 uur tot 21.30 uur staat de eerstvolgende nieuweleden-avond op het programma. De aspirantleden van afgelopen jaar hebben inmiddels een uitnodiging voor deze avond ontvangen. Ben je uitgenodigd? Dan horen we graag vóór 18 januari of je aanwezig kunt zijn. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat.

De nieuweleden-avond is alleen voor leden die na het insturen van hun aanmeldformulier (zie links ‘Lidmaatschap JVW’ onderin website) en een kennismakingsgesprek zijn aangenomen als aspirantlid van de JVW. Wil je ook lid worden? Bekijk dan deze pagina en stuur je aanmeldformulier naar secretariaat@jvwhaarlem.com.  

Beeldmateriaal: Scott Warman via Unsplash

Location: Schoteroog