Feest! Penningsveer 50 jaar!

Haarlemmerliede, 30 augustus 1969. Weinig leden zullen het zich kunnen herinneren, maar op deze dag opende de burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude ons clubhuis en de haven van Penningsveer. Vanuit het bestuur nodigen we alle leden van de JVW uit voor een gezellige verrassingsmaaltijd! Meld je hier aan.

IJsselmeerwedstrijden najaar 2019

Op 31 augustus 2019 organiseert de JVW de IJsselmeerwedstrijden najaar in de Marina te Volendam. Zaterdag wordt er gestart tussen 10.00 en 11.00 uur (afhankelijk van de klasse). Na de wedstrijd zal er een gezellige steigerborrel zijn met de prijsuitreiking.

Foto’s Pinkstertocht 2019

Vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni stond de Pinkstertocht op het programma. Helaas zat het weer niet helemaal mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Benieuwd naar de Pinkstertocht? Je vindt in dit bericht een link naar de foto’s.

Foto’s en uitslagen Fortrace 2019

Op 25 mei vond de jaarlijkse Fortrace plaats. Deze race wordt georganiseerd door het CNZ en vindt plaats voor de kust van IJmuiden. Met in totaal 19 deelnemers werd het een mooie strijd. Bekijk de uitslagen en de foto’s.

Foto’s Openingswedstrijden 2019

In het weekend van 11 en 12 mei vonden de jaarlijkse Openingswedstrijden bij onze buurvereniging HJC plaats. Er stond een pittig windje, dus het was werken geblazen voor de deelnemers! Maar dat leverde ook mooie foto’s op.

Stremming Spaarne 26 mei

Op zondag 26 mei 2019 organiseert roei- en zeilvereniging KR&ZV Het Spaarne de Spaarne Lenterace. Voor een veilig en goed verloop van de wedstrijd wordt de wedstrijdbaan op 26 mei drie keer afgesloten voor overig vaarverkeer.

IJsselmeerwedstrijden voorjaar 2019

Op 15 juni organiseert de JVW de IJsselmeerwedstrijden voorjaar in de Marina Volendam. Zaterdag wordt er gestart tussen 10.00 en 11.00 uur. Na de wedstrijd is er een gezellige steigerborrel en tevens de prijsuitreiking. Ook zal er een Chines maaltijd georganiseerd worden.

Pinkstertocht 2019

Wie gaat er met ons mee met de Pinkstertocht? Dit jaar organiseer ik, Michelle Verhoeven, de Pinkstertocht voor alle leden (zowel motor- als zeilboten). Bekijk het programma.