Algemene Ledenvergadering 2020

Op vrijdag 28 februari vindt op Penningsveer de Algemene Ledenvergadering plaats. De inloop is vanaf 20.00 uur en om 20.30 uur zal de vergadering worden geopend. Lees verder voor meer informatie.

Nieuwjaarsreceptie 2020

Het bestuur van de Jachtvereniging Watervrienden nodigt al haar leden en donateurs uit om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden tijdens de nieuwjaarsreceptie 2020. Lees hier meer.

Workshop Kerstman maken

Op 14 december organiseert Monique Schoorl een workshop Kerstman maken. Bekijk hier alle details. Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan.

Sinterklaas 2019

Of ook dit jaar de Sint en zijn Pieten weer langskomen op Penningsveer? Ja, natuurlijk! Mits er uiteraard genoeg kinderen zijn om blij te maken. Bekijk de voorlopige planning.

Spaarne ZeilCup 2019

De zeilafdeling van de KR&ZV Het Spaarne nodigt wederom de Haarlemse zeilverenigingen: HJC, HZV, JVW uit voor deelname aan het 5e Spaarne ZeilCup-evenement. Het evenement zal plaatsvinden op zondag 13 oktober 2019 op de Mooie Nel. Lees meer over dit evenement.

VOL – Feest! Penningsveer 50 jaar!

Haarlemmerliede, 30 augustus 1969. Weinig leden zullen het zich kunnen herinneren, maar op deze dag opende de burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude ons clubhuis en de haven van Penningsveer. Vanuit het bestuur nodigen we alle leden van de JVW uit voor een gezellige verrassingsmaaltijd! Meld je hier aan.

IJsselmeerwedstrijden najaar 2019

Op 31 augustus 2019 organiseert de JVW de IJsselmeerwedstrijden najaar in de Marina te Volendam. Zaterdag wordt er gestart tussen 10.00 en 11.00 uur (afhankelijk van de klasse). Na de wedstrijd zal er een gezellige steigerborrel zijn met de prijsuitreiking.